Ajo është fantastike dhe kurrë nuk e humb shansin për të treguar fizikun e saj.

Dhe Lizzie Cundy i shfaqi me krenari linjat e saj seksi trupore në Sun Siyam Resort në ishujt Maldives të premten,

37 vjeçarja, ish anëtare e ËAG bëri që njerëzit të kthejnë kokën për ta shikuar.

Gjoksi ishte ai që merrte gjithë vëmendjen, pasi i kishte dalë jashtë bikinit njëpjesësh që ajo mbante veshur.