Policia italiane ka arrestuar një 22-vjeçar shqiptar emri i të cilit nuk është bërë ende i ditur për ushtrim prostitucioni.

Rrjeti që drejtohej nga shqiptari  vepronte në zonën e Aquilas në Itali. Zbulimi është bërë pas një kontrrolli në një apartament të zonës.

Mediat italiane, thonë se 22-vjeçari shqiptar bashkëpunonte edhe me një 28-vjeçarje domenikane. Ata u siguronin vajzave dhe personave transgjinorë, apartamentin për t’u prostituuar kundrejt një pagese prej 40 euro në ditë.