Një grua 30 vjeçare nga Kumanova është hedhur mbrëmë nga kati i tretë i shtëpisë, në rrugën “Govedarski pat”.

30 vjecarja ka marrë lëndime të rënda dhe ka qenë në gjendje jo të mirë shëndetsore. Ndërkohë po punohet për zbardhjen e ngjarjes dhe zbulimin e arsyes që mund ti kishte marrë jetën të resë.