Mesa duket janë 3 shenja të horoskopit që në shumicën e rasteve e marrin çdo gjë seriozisht.

Kjo ndikon edhe në marrëdhëniet e tyre me njerëzit e tjerë pasi e kanë më të lehtë të krijojnë konflikte. Bëhet  fjalë për: peshqit, virgjëreshën dhe akrepin.

1. Peshqit

Peshqit nuk qeshin direkt me ndonjë shaka që bën dikush, pasi mendojnë se mund të jetë diçka serioze. Nëse kanë kaluar një periudhë jo të mirë, e kanë të vështirë t’i marrin lehtë gjërat.

2. Virgjëresha

Miku juaj virgjëreshë mund të ketë sens humori, por kur vjen puna për të qeshur me shakatë tuaja e kanë pak të vështirë. Pritjet e tyre të larta bëjnë që humori i të tjerëve mos të ketë nivelin e lartë ashtu si ata e duan. Sipas Intv ata janë një ndër  shenjat e zodiakut që i marrin gjërat shumë seriozisht.

3. Akrepi

Njihet si një shenjë e cila e ka humorin pak të zi. Ata nuk janë të këqinj, por në shumicën e rasteve humori i tyre mund të ofendojë njerëzit pranë tyre. Akrepat duan të shohin pasiguri te të tjerët, pasi e kanë mbrojtjen më të mirë. Në shumicën e rasteve i marrin gjërat më shumë seriozisht se duhet, pasi mendojnë se edhe të tjerët po luajnë me ta.