Reperi 2po2 ka disa ditë që ka paralajmëruar këngën e re.

E ky projekt muzikor është duet me këngëtaren që ka marrë në menaxhim, Nita Latifi.

Kënga quhet “YLL” dhe është realizuar nga Mixey që ka bërë muzikën, teksti u bë nga BC 2po2 kurse vija melodike nga vet Nita.

“YLL” është finalizuar edhe me klip interesant.