Një femër 21-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e saj erotike me shokun e saj më të ngushtë, që sapo ishte ndarë nga shoqja e saj më e mirë, ndërsa tre ditë më vonë kishte bërë seks edhe me vëllain e saj.

Ajo ka treguar se po frikësohet se shoqja  e saj do ta kuptojë sekretin e saj dhe se ajo do ta vrasë atë, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Kam pasur marrëdhënie seksuale me shokun tim më të mirë që sapo e kishte lënë zemërthyer shoqen time më të mirë.

Më pas kisha marrëdhënie seksuale me vëllain e saj. Nëse ajo e zbulon, ajo do të më vrasë.

Unë jam një vajzë 21-vjeçare. Miku im më i mirë është i moshës së njëjtë unë dhe është si një vëlla për mua.

Ne e njohim njëri-tjetrin me vite dhe besojmë plotësisht tek njëri-tjetri.

Një natë na ftoi të dilnim të gjithë së bashku në shtëpinë e tij, por pasi të gjithë u larguan, unë qëndrova.

Mendova se kisha shumë të ftohtë, kështu  që qëndrova.

Miku im tha se do të qëndronte me mua.

Ai ishte ndarë me të dashurën e tij, shoqen time më të mirë dy ditë më parë dhe më tha se nuk kishte dëshirë të dilte jashtë për ta parë atë.

Sapo kishim hapur një tjetër shishe verë dhe unë i thoja atij se nuk ndihesha shumë mirë kur bëja seks me të dashurin tim të fundit.

Ai tha se ai nuk mund ta bënte atë dhe filloi të më tregonte.

Unë u shkriva.

Kishte diçka në lidhje me mënyrën se si ai më preku dhe më puthi, që më bëri që të mos dëshiroja që ai të ndalet. Kurrë.

Kam folur shkurtimisht për atë herën tjetër që u takuam dhe patëm rastin të flasim.

Ai tha se nuk mund të mbante mend asgjë.

Unë e di se ai është i gabuar – por kjo ndodhi.

Shqetësimi im është që e dashura e tij do të zbulojë se çfarë ka ndodhur midis nesh.

Ajo kurrë nuk do të më falte, pasi ajo ka një temperament të furishëm.

Kjo nuk ndihmoi që unë të kisha marrëdhënie seksuale me vëllain e saj rreth tre ditë më vonë.

Ai është 19 vjeç dhe u kthye në “minierë ari”  pas një nate në pijetore.

Ky vëlla dhe motra janë në grupin tonë të miqve dhe unë jam në frikë të vazhdueshme se gjithçka do të dal në pah.

Ne jetojmë në një qytet të vogël dhe gjëja e fundit që dikush ka nevojë është një armik apo një reputacion i keq.

Nuk do të ketë shoqëri tjetër dhe nuk do të jetë e mundur që unë të largohem për një kohë ende.

Përgjigjja e psikologes:

Shoqja juaj më e mirë nuk ka asnjë pretendim për besnikërinë e ish-it nëse ata janë ndarë, por e kuptoj se ndjenjat nuk janë gjithmonë logjike.

Ju thoni se ju dhe miku juaj më i mirë i besoni njëri-tjetrit me të gjitha sekretet tuaja dhe ai është duke pretenduar të mos kujtoj asgjë.

Pra, ai tingëllon i sigurt, por ka një fjalë të qetë me të dhe vëllain e shoqes duke ju kërkuar që të mbani atë që ndodhi një sekret midis jush.

Ju do të mbështeteni në natyrën e tyre të mirë për të mbajtur të qetë dhe ulja e alkoolit është basti tuaj më i mirë për të mos u marrë nme probleme të ngjashme në të ardhmen.

Unë nuk jam duke thënë se ata ishin më pak përgjegjës për atë që ndodhi, por alkooli mund t’ju inkurajojë të bëheni një person më i pamatur.

Mendoni për vende të tjera përveç pubeve që mund të sugjeroni kur planifikoni mbrëmje.

Seksi brenda një marrëdhënieje të dashur është shumë më e dobishme se seksi i rastësishëm pas shumë alkool.

Përgatitni një marrëdhënie të mirë në vend se të nxitoni në seks./BS