Duket se reperi 21 Savage është i dhëne pas aksesorëve.

E së fundmi ai ka krijuar një replikë të fytyrës së tij tërësisht të mbuluar me diamante.

Gabriel Jacobs pronari i kompanisë Rafaello & Co e ka prezantuar këtë aksesor në Atlanta.

Është bërë e ditur që ky aksesor është krijuar për 2 muaj dhe është i mbuluar me diamante 100 karat, ndërsa kushton 125.000 dollarë.