Një 20-vjeçare ka humbur jetën pas puthjes me të dashurin e saj. Mund të duket e pabesueshme, por kjo i ka ndodhur Myriam Ducre-Lemay pasi kishte alergji kikirikët.

Ajo ka puthur të dashurin e saj pa e ditur se ai kishte ngrënë më parë kikirikë.

Nëna e saj rrëfen se djali nuk i kishte treguar vajzës se kishte ngrënë kikirikë, pasi nuk ishte në dijeni të sëmundjes së saj.

Gjithashtu ajo pohon se ata të dy nuk kishin shumë kohë sëbashku dhe vajza nuk kishte patur mundësi t’i tregonte për alergjinë që i rrezikonte jetën.

Nëna e Myriam Ducre-Lemay pavarësisht rastit të saj tragjik, kërkon të informojë dhe të sensibilizojë të gjithë ata që vuajnë nga alergjitë, për pasojat fatale që mund të kenë në situata të caktuara