Një vajzë 16-vjeçare e ka pranuar fajin për vrasjen e nxënëses 7-vjeçare, Katie Rough.

Adoleshentja, e cila nuk mund të identifikohet për shkaqe ligjore, pranoi fajin për vrasje pa paramendim në një gjykatë në Britani të Madhe, transmeton Express.

Më 9 janar, Katie u gjet me grisje të rënda në qafë dhe gjoks në një fushë lojërash në Woodthorpe, York.

Ajo vdiq më vonë në spital si pasojë e lëndimeve të rënda.