Në deklaratat e pasurisë së ministrave të kabinetit qeveritar të Edi Ramës dalin në dritë sesi jetojnë familjet e tyre, të cilat në shumë raste deklarojnë si të ardhura kryesore pagat e tyre në poste qeveritare por edhe pjesëtareve të tjerë të familjes.

Kështu, në deklaratën e publikuar nga open data për ish ministren e Ekonomisë, Milva Ekonomi e zgjedhur si deputete e PS për Tiranën pas zgjedhjeve të 25 qershorit, kanë deklaruar të ardhurat dhe llogaritë bankare edhe dy vajzat e saj, ku për të dyja janë 7 llogari bankare si dhe paga të ndryshme nga vendet ku punojnë.