Real Madrid asnjëherë nuk ka ngurruar të shpenzojë shumë para kur ka dashur ta transferojë një lojtarë

Por, jo të gjitha transferimet që ka bërë kanë dalë të qëlluar dhe shumë prej tyre kanë qenë transferime të dështuara.

Një nga ata është edhe Leite Kaka, i cili në vitin 2009 për 65 milionë euro u transferua nga Milan, por u largua në vitin 2013 si një nga dështimet më të mëdha.

Dështim tjetër ishte edhe Antonio Cassano, Thomas Graevesen, Michael Essien apo Walter Samuel.