1. Të mos qenurit të sinqertë -Kjo duket shumë thelbësore. Besimi është gjëja më e rëndësishme në një marrëdhënie dhe nëse juve ju mungon kjo, atëherë nuk keni asgjë.

2. Vetëbesim i tepruar – Është mirë ta duash veten, por përpiquni të përmbaheni nga vetbesimi i tepruar dhe pëlqimi ndaj vetes çdo mëngjes para pasqyrës.

3. Pretendoni të jeni në vëmendje – Ju nuk jeni budalla, kështuqë mos luani.

Global

4. Pretendoni të jeni të ngathët – Nuk mund të jeni super e talentuar në gjëra të ndryshme, andaj mos pretendoni për gjëra që nuk mund ti bëni apo arrini, mos tejkaloni limitet tuaja.

5. Të qëndroni në celularin tuaj gjatë tërë kohës – Mos u tundoni shumë pas botë virtual, qëndrimi i tepruar në Instagram apo Snapchat mund të pengojë jetën reale.

T mobile In article [4]

6. Veproni gjëra për ta bërë xheloz – Sigurisht keni lexuar këshilla për marrëdhëiet se ndonjëherë është e domosdoshme ta bëni partnerin xheloz, por mos e teproni me veprime të gabuara sepse mund të ndikojë negativisht.

7. Prisni shumë nga partneri – Përpiqeni të gjeni një partner i cili mundohet shumë për të punuar? Edhepse, sinqerisht, nëqoftëse ai nuk është i gatshëm për të provuar pak, a ia vlen që të vazhdoni?

8. Të gënjeni për nevojat tuaja – Nëse e dini se ku dëshironi të hani darkën dhe shtirreni që ai të vendosë, e më pas ankoheni nga zgjedhja e keqe, kjo gjë i irriton ata.

9. Mendjëngushtësia – Nuk gjykoni që mos të gjykoheni, duani të gjithë, relaksohuni.

10. Por, gjithashtu edhe të qenurit shumë mendjëhapur – Çfarë të them, meshkujt janë të komplikuar, krijesa emocionale. Ata nuk e dinë realisht se çfarë duan.

11. Të qenurit të pafuqishëm – Meshkujt pëlqejnë femrat që mund të bëjnë gjëra të pazakonta dhe jetë të shthurrur.

12. Të trajtoni llogarinë e mediave sociale si të ishte punë e juaja – Angazhimi në mediat sociale është i nevojshëm por jo edhe të harxhoni tërë kohën si të ishit të punësuar aty. Menaxhoni kohën në mënyrë të duhur.

13. Nuk i barazpeshoni gjërat – Një shembull i marrë nga internet: “Kam qenë në lidhje me të dashurën time për një kohë të gjatë dhe kam luftuar shumë që ta ndihmoj rreth periudhave të vështira në jetën e saj depresive. Ajo ishte gjithmonë mirënjohëse dhe më thoshte se kurdoherë do të ishte e gatshme që të më ndihmojë edhe mua nëse do ballafaqohesha me sfida të rënda në jetë. Më vonë u diagnostifikova me sëmundje të rëndë dhe ajo filloi të largohej dhe të më injoronte gradualisht. Më harroi dhe u zhduk nga jeta ime duke mos u takuar më kurrë”, transmeton femra.net

14. Të mos i lavdëroni ata – Ndonjëherë edhe meshkujt kanë nevojë për komplimente. Lavdëroni partnerin tuaj për çdo veprim dhe sjellje që bën, duke mos anashkaluar edhe veshjen apo dukjen e tij.

15. Të mos qenurit real – Mos luani lojëra. Vetëm bëhuni vetvetja dhe gjeni një tip që ju pëlqen në mënyrën ju si e dëshironi (dhe anasjelltas). Kjo është një këshillë e mirë.