Një vajzë nga Bangladeshi po transformohet ngadalë në pemë për shkak se vuan nga sëmundja e “Njeriut-pemë”.

Sëmundja ka prekur 12-vjeçaren në pjesën e sipërme të trupit, në gjoks dhe krahun e saj që janë kthyer në ngjyrë kafe dhe ngjajnë me lëvoren e pemëve. Dora e djathë e Muktamonit, e cila është infektuar nga parazitë, është rritur në mënyrë të pakontrolluar dhe e ka të pamundur ta përdorë.