Ada Deda është vënë në qendër të vëmendjes për pamjen e saj dhe trupin super sexy.

Vajza e deputetes demokrate Albina Deda, i është kushtuar botës së modës. Asnjëherë më aprë ajo nuk ka publikuar një foto ku duket pa make-up. Kaq natyrale nuk ishte parë Ada dhe si gjithmonë nuk zhgënjen.