Floyd Mayweather dhe Conor McGregor do të takohen me 26 gusht në një nga meçet më interesante në histori të boksit në kategorinë e lehtë

Të dy Floyd Mayweather dhe Conor McGregor janë duke u stërvitur intenzivisht për meçin e 26 gushtit,

Por, dallimi në stërvitje i këtyre dy boksierëve është shumë i madh, ku amerikani duket shumë më i përgatitur.

Mayweather në këtë meç ka shumë përparësi, pasi luan në kategorinë e tij ku është i pamposhtur, ndërsa McGregor duhet të përshtatet në një sport të ri, ku i duhet të luftojë vetëm me grushte. /Express/