Marco Fassone ka folur për transferimin e mundshëm të sulmuesit Diego Costa

CEO i Milanit, Marco Fassone nuk ka dashur të glas për emra të përveçëm, por e ka pranuar se Diego Costa është lojtar shumë i talentuar.

Ai po ashtu e pranoi se kanë biseduar edhe me agjentin Jorge Mendez, i cili ka në pronësi shumë lojtarë.

“Nuk dua të përmend emra, sepse mund të nervozojmë shumë skuadra. Diego Costa është lojtar i talentuar, ai është futbollist i Chelseat dhe ne po bisedojmë me shumë lojtarë”, tha Fassone.

“Ne jemi takuar me agjentin Jorge Mendes, sepse ka shumë lojtarë në pronësi dhe mund të flasim për shumë gjëra”.

Global