Dy fituesit e Big Brother na kanë treguar banesën ku po jetojnë.

Danjeli dhe Fotini, fituesit e Big Brother 9 kanë pohuar në një video Live se nuk i kanë marë ende paratë e fituara nga edicioni.

Gjatë gjithë postimeve të tyre ata kanë treguar se nuk u mungon asnjerë thjeshtësia. Në këtë foto të fundit ata kanë treguar se si duket banesa e tyre, e cila edhe pse shumë e thjeshtë duket mjaft e ngrohtë nga dashuria e njëri-tjetrit.