Ne Bruksel së bashku me Drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor në kuadër të DG NEAR, Genoveva Luiz Kalavera, në shoqëri të Ministrit të Drejtësisë Bilen Saliji, Ministrit për Shoqëri Informative dhe Administratë Damjan Mançevski, më pas Dragan Tilev nga Sekretariati, si dhe Lukash Hollub nga Delegacioni i BE-së në Maqedoni.

Shpejtojmë në takime me përfaqësues të lartë të Bashkimit Evropian nga ku sjellim mbështetje për Planin Aksionar të Qeverisë për zbatimin e Reformave Urgjente Prioritare, si dhe mbështetje për përshpejtimin e procesit Euro- atlantik të Maqedonisë

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1638619242838200/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]