Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev sonte ishte pjesë në iftarin e përbashkët në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Gjatë iftarit Zoran Zaevi theksoi se “së bashku me qytetarët i ndajmë momentet e paqes dhe unitetit.”./TetovaSot/