Real Madridi ka vendosur përfundimisht për fatin e Mariano Diaz.

Drejtuesit e klubit do të mundohen ta shesin diku futbollistin brenda kësaj jave.

Momentalisht në tavolinë janë dy oferta, nga Espanyoli dhe Malaga.

Reali e vlerëson futbollistin me 10 milionë euro, shumë e cila nuk pritet të jetë problematike për këto dy klube.