Leonardo Bonucci ka shkruar se asgjë nga ato që janë shkruar në kohën e fundit se ky e ka goditur Paulo Dybala shpullë dhe ka kërkuar ndërrimin e Andera Barzaglit nuk janë të vërteta.

Në dy ditët e fundit është shkuar për një përplasje në dhomat e zhveshjes në ndeshjen finales mes Juventusit dhe Real Madidit.

Dje u tha se Bonucci kërkoi zëvendësimin e Barzaglit, ndërsa sot thuhet se ai e ka goditur shuplakë Dybala mes pushimeve.

Mbrojtësi pas këtyre akuzave ka shkruar në Facebook.

“Me keqardhje jam duke e shkuar se çfarë është shkruar dhe është thënë në ditët e fundit në media për mua dhe bashkëlojtarët e mi, për zënkat verbale që

“Asnjë nga ato që është shkruar, biseduar apo rindërtuar nuk është e vërtetë. Nuk kishte asnjë argument, për më tepër përplasjet fizike për mua ose për këdo tjetër”.

“Intervali midis gjysmës së parë dhe të dytë të finales së UCL ishte një interval si shumë të tjerë ku, unë përsëris, asgjë nuk ka ndodhur”.

“Këto janë fjalët e vetme që kam ndërmend të them në lidhje me këtë situatë dhe shpresoj se do të jenë të fundit”.

“Në rast se nuk janë të mjaftueshme për të sqaruar situatën dhe për të vërtetuar të vërtetën, unë do të jem i gatshëm tu kërkoj avokatëve të mi për të mbrojtur emrin dhe ndershmërinë time”, ka shkruar Bonucci.