Të performosh një këngë të Whitney Houston në një konkurs talentesh është një risk i madh.

Simon Cowell, i cili ka gjykuar në programe si “X Factor”, “American Idol” dhe “America’s Got Talent”, i ka kritikuar konkurrentët që zgjidhnin të shprehnin talentin e tyre me këngë të së madhes Houston, që tashmë nuk jeton më. Sipas tij nuk ka asnjë mundësi për të konkurruar një nga këngëtaret më të mëdha të të gjitha kohërave.

Dhe nëse Simon emocionohet nëse e sheh dicka të tillë, kjo do të thotë shumë.

Konkurrenti në “America’s Got Talent” Johnny Manuel i surprizoi të gjithë me zërin e tij dhe mënyrën e të kënduarit të një prej hiteve të pavdekeshme të Houston “I have nothing”.

Për më shumë ndiqni performancën e tij: