Në një video të publikuar mbrëmjen e sotme nga emisioni investigativ “Stop”, duket kryetari i PS-së, në lagjjen e re, Vorë, Arben Marku, njëkohësisht dhe komisioner në Vorë, i cili ofron lekë për blerjen e votës për PS-në.