Data e martesës së Lionel Messi dhe Antonella Roccuzzo po afron.

Më 30 qershor çifti do të kurorëzoj lidhjen në Rosario të Santa Fe.

E kjo ceremoni duket se do të jetë rast i mirë për mysafirët, pasi përveç tjerash ata do të kenë mundësinë që të ushqehen mirë.

Tashmë në rrjetet sociale është publikuar menyja e dasmës së superyllit të Barcelonës, të cilën mund ta shihni më poshtë: