Russell Crowe mendohet se është hedhur në krahët e 22 vjeçares Sophia Forrest.

Revista “Woman’s Day” raporton se dy aktorët kanë pothuajse tre muaj që janë bashkë dhe lidhje e tyre është serioze.

Një burim tregon se 53-vjeçari  është i çmendur pas të dashurës së tij.

Gjithashtu mendohet se ylli i Hollywood e ka takuar Sophian me dy djemtë e tij Charlie dhe Tennyson.