Vrasje nga pakujdesia është akuza e ngritur nga hetuesit italianë për 44-vjeçare Donatella Chiari.

Mëngjesin e së hënës, ajo përplasi me makinë Agron Beshmatan, duke e lënë të vdekur. Ngjarja ndodhi në komunën Chiari në Itali gjatë mëngjesit, në parkimin e bibliotekës së qytetit, ku punonte italiania.

Ajo tha para hetuesve se shqiptari kishte një thikë në dorë dhe e kishte kërcënuar, ndaj dhe ajo hipi në makinën e saj dhe u përpoq t’ia mbathte. Donatella Chiari ka thënë se nuk donte ta vriste 44-vjeçarin.