Ministria e Punëve të Brendshme ka dhënë informacionet e para për vrasjet në Gllumovë. Policia njofton se fillimish vrasësi, të cilin policia e prezanton me inicialet Sh. S. (Shaban Sulejmani v.j.) ka kryer vrasjet në Gllumovë dhe në hyrje të fshatit Kondovë.

Policia shpjegon se vrasësi ka bërë vetëvrasje gjatë tentimit për arrestim nga ana e pjesëtarëve të njësitit Alfa.