Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka uruar besimtarët islam për festën e Fitër Bajramit. Ai ka thënë se muaji i Ramazanit është muaj i humanizmit.

Ky është urimi i plotë i tij:

Të gjithë besimtarëve myslimanë në Republikën e Kosovës dhe në diasporë ua uroj festën e Fitër Bajramit, duke ju dëshiruar mirëqenie dhe lumturi në familje.

Kjo festë shënon përmbylljen e muajit të Ramazanit, i cili është muaj i vlerave të humanizmit, sikurse janë paqja dhe solidariteti ndërnjerëzor.

Këto vlera nuk i kanë munguar asnjëherë popullit tonë dhe ne sot duhet të angazhohemi të gjithë në forcimin e këtyre vlerave.