Pak njerëz e kuptojnë se ka vende në tokë ku njerëzit ende nuk kanë shkelur dhe se vetëm kafshët e kanë botën e tyre.

Shumë prej tyre janë aq larg sa që marrin kohë, duhet shumë përpjekje e aftësi për të arritur deri atje, transmeton Klan Kosova.

E megjithatë ajo çfarë dihet për to është vetëm çka shihet nga ajri – bukuritë janë mahnitëse.

Më poshtë janë dhjetë nga më të mahnitshmet dhe intrigueset – do të donit të ishit atje.