Klubi i kaltër i ka ofruar kontratë 2-vjeçare spanjollit, por Reina dëshiron edhe një vit më shumë dhe për këtë fakt, akordi mes palëve nuk është gjetur ende. Bisedimet ngecin edhe te termat financiarë, pasi 34-vjeçari kërkon 4 milionë Euro, ndërsa Napoli nuk mendon ta paguajë më shumë se 2.9 milionë