Kandidatja e Partisë Demokratike e renditur e treta  në listën e Tiranës ka një thirrje për gjtihë qytetarët.

Ajo ka përcjellë mesazhin e saj për të votuar me anë  të një video mesazhi. Ky mesazh shkonte veçanërisht për të gjithë votuesit e rinj.

Rudina Hajdari ka ftuar gjithë shqiptarët të votojnë gjithashtu, ajo uron dhe besimtarëve muslimanë festën e Fiter Bajramit.