Prindërit më të përfolur të estradës shqiptare padyshim se janë Tuna dhe Patrisi.

Tuna vazhdimisht publikon fotografi të djalit të saj, dhe Patrisit, duke treguar se sa të lumtur janë bashkë si një familje.

Por sonte padyshim se Tuna ka publikuar fotografinë më të ëmbël të djalit të saj.

Ai shihet teksa fle në kraharorin e Patrisit, mirëpo dhuron një buzëqeshje rrezatuese.