Çdo ditë është syri i medies i kthyer nga Tuna, që nga momenti kur u kuptua se ajo do të bëhet nënë e deri më tani kur ka sjell në jetë Tianin, engjëllin e vogël, shkruan “Kosovarja”.

Tuna, nëna më e përfolur e momentit, si duket edhe sot ajo është qendra e referimit sa i përket kujdesit që i bën të birit. Në një foto të saj të fundit që e ka hedh në instastory shihet Tuna me disa nëna tjera, ku që të gjitha kanë fëmijët e tyre në duar dhe shihen duke bërë ushtrime.

 Si duket këtë gjë e kanë me rekomandimin e mjeku, ngase një gjë e tillë nuk është e njohur në shoqërinë tonë. Ku fëmijët shumë të vegjël të dalin në natyre së bashku me mamatë e tyre e të ushtrojnë.