Ish banoret e Big Brother kanë ndërmarrë një mision të rëndësishëm.

Këtë të shtunë është finalja e Big Brother 9 dhe Brenda shtëpisë kanë mbetur vetë tre çifte, Danjeli-Fotini, Olsi-Fiorentina, Lupçe- Katerina.

Por mesa duket ish banoret kanë të preferuarit e tyre brenda saj shtëpie dhe janë pikërisht Danjeli dhe Fotinia.

Ato kanë postuar në Instagramet e tyre mesazhet e televotuesve të cilët kanë zgjedhur pikërisht këtë çift për të shpallur fitues.