Kur mbeten dhe pak orë para se mbi 3 milionë shqiptarë ti drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur me votë kështu ligjvënësit e rinj në Parlament, ish deputetja e PD-së, Jozefina Topalli ka postuar një mesazh të shkurtër për gjithë ata që nesër do votojnë.

“Populli që zgjedh politikanë të korruptuar, nuk është viktimë… por bashkëpunëtor”-shkruhet në mesazhin e Topallit.