Partia Social Demokrate ka surprizuar në Shkodër, pasi ka marrë më shumë vota se Lëvizja Socialiste për Integrim.

Kandidati i kësaj force politike, i cili tashmë ka marrë mandatin e dytë në Kuvend, Tom Doshi, ka arritur që të marrë 11.6% të votave, ndërsa LSI vetëm 11.% %, ose në numër votash, PSD ka marrë 10.333 vota, ndërsa LSI, 9999, ndërsa shifrat mund të ndryshojnë pasi numërimi vazhdon ende.

Ndërkohë që Shkodra ka 11 mandate, ku forcë e parë ka dalë PD e cila ka marrë 5 mandate, ndërsa PS 4 mandate, pastaj vijnë PSD dhe LSI me nga 1 mandat.