Mbrojtësi shqiptar, Mërgim Mavraj, po kalon ditë e bukura të pushimit. Futbollisti i HamburgerSV dhe kombëtares së Shqipërisë, ka postuar fotografi se si kalon pushimet dhe shihet se ka hip në një kaliduke shijuar natyrën në bjeshkët e Istogut.

“Bjeshkët tona”, shkruan Mavraj.Mavraj është prej futbollistëve më të mirë dhe pretendon se do të përgatitet sa më mirë për edicionin e ri në Bundesliga I.