Kur kanë ngelur më pak se 40 minuta nga mbyllja zyrtarisht e kutive të votimit, kreu i PD, Lulzim Basha i ka bërë thirrje qytetarëve të votojnë.

Në një postim në FB dhe nëpërmjet një mesazhi, Basha shkruan: “Vetëm përmes votës mund të ndryshoni jetën tuaj. Votoni!”