Teksa zhvillohej intervista e gazetares Rudina Xhunga me kryeministrin Edi Rama, në emisionin “Dritare me Rudinën”, u thirr Ezani.

Kjo bëri që ajo të ndërpresë intervistën.

Pasi dëgjoi Ezanim, Rama tha: Ca do bëjmë tani do vazhdojmë.

“Jo, kur flet Zoti nuk flasin njerëzit”, u përgjigj gazetarja dhe urdhëroi regjinë të fusë reklama në transmetim.

Por, duket se koha e reklamave e mërziti Ramën. Teksa u kthyen në lidhje direkte, Rama tha: 7 orë reklama…. (ndërkohë thirrja e Ezanit kishte mbaruar)

“shhhhhhhhhh, se jemi live”, u përgjigj gazetarja.