Meshkujt të cilët veshin këmisha kryesisht i kthejnë mëngët duke filluar nga M, ndërkaq kështu është shumë më lehtë dhe më efikase.

Me siguri edhe ju kur dëshironi t’i ktheni M filloni nga mansheta dhe ngadalë i “mbështillni” deri te bërrylat, transmeton Telegrafi.

Njërin nga truket mund ta shihni në këtë video, e cila tregon teknikën shumë më e lehtë dhe shumë më efikase, e ajo është që menjëherë të tërhiqni mëngën deri te bërryli, pastaj ta mbështillni dhe ta fusni manshetën brenda.