Kryeministri Edi Rama ka shfaqur momente nervozizmi gjatë emisionit të mbrëmjes “Opinion”, ku kreu i PS-së po përballet me gazetarë.

Teksa po diskutohej bilanci i Qeverisë në këto katër vite në infrastrukturë, mes kryeministrit Edi Rama dhe gazetarit Blendi Fevziu u ngritën tonet.

“Kujt i bërtet”, iu drejtua Rama.

Global

“Po ti kujt i bërtet”, ia ktheu Fevziu.

“S’ke të drejtë të bësh lodra fjalësh”, tha Rama.

T mobile In article [4]

“Jo mos zotëri kam të drejtë të pyes…”, u përgjigj Fevziu.