Adrola Dushi dhe Kristina Baki vazhdojnë të jenë dy bukuroshet më origjinale shqiptare.

Këtë mund ta definoni edhe nga kjo foto ky dy shqiptaret shihen të zhveshura në pjesën e lartë në deti.

Si në një panoramë, Adrola dhe Kristina duken shumë të afërta njëra me tjetrën.