Djali i princeshës ruse braktisi jetën e pasur për të jetuar me kafshët

Të gjithë e kemi parë filmin me “Tarzan”, njeriun që jetonte i vetëm në botën e egër të pyllit, por duket se miti i këtij njeriu ekziston vërtet dhe ky është Michael Peter Fomenko.

Për të jetuar në shoqërinë e egër të kafshëve, Michael 85 vjeçar është shkëputur nga shoqëria 60 vjet më parë,.

Ai është djalë i një princeshe ruse, por ajo jetë nuk i ka pëlqyer asnjëherë prandaj dhe zgjodhi të jetonte mes kafshëve me asnjë mjet tjetër përveç duarve të tij.

Siç raportojnë mediat ndërkombëtare, Michael i është kthyer jetës normale, por të afërmit e tij thonë se nuk flet me asnjë dhe bën një jetë të vetmuar