Këngëtari Sinan Hoxha sapo ka publikuar këngën e tij më të re me titull “Shoqnia”.

Kënga vjen pas bashkëpunimit të fundit që pati me Seldi Qalliun, këngën “Vullkan”. Për tekstin e këngës është kujdesur Strikey, kurse për muzikën Albert Sula.

Edhe kjo këngë, e sjell Sinanin në stilin e tij të njëjtë, pra është këngë ritmike dhe premton të jetë hit.