Një simulim i jashtëzakonshëm ka ndodhur në ndeshjen Bahia dhe Flamengo

Një ngjarje shumë qesharake ka ndodhur në ndeshjen e mbrëmshme në kampionatin brazilian në ndeshjen Bahia-Flamengo.

Një lojtar i Bahias fillimisht ka goditur me shkelm një lojtar të Flamengos, për të simuluar më par në mënyrë të paparë. /Express/