Katër herë ish-kryeministri italian Silvio Berluskoni, i cili e paraqet vetën si një njeri simpatik për zonjat, tha të premtën se ajo që pëlqen më shumë rreth Presidentit të SHBA-ve, Donald Trump, është bashkëshortja e tij, Melanie.

Berlusconi, është kthyer në qendër të vëmendjes politike këtë javë në saje të fushatës së tij me të cilën ai shpreson të ringjallë fatin e tij politik.

Duke folur në një debat, Berluskoni u pyet nëse ishte i kënaqur me krahasimin që i’u është bërë me presidentin amerikan, Donald Trump.

“Nuk më bën të ndihem në një mënyrë ose tjetren,” tha miliarderi italian, duke shtuar shpejt: “Por sa i përket Trumpit, mund të them, si shumë burra dhe gra, më pëlqen Melania, Për bukurinë dhe stilin e saj.

Vlen të theksohet se ish-kryeministri dhe miliarderi italian, ka qenë i përfshirë në afera seksuale dhe është i njohur për këtë.