Rihanna i është përgjigjur një fanseje që para ca kohësh është ndarë prej të dashurit.

Këngëtarja ka qenë në lidhje me reperin amerikan Chris Brown, me të cilën është ndarë pas rrahjes që ky i fundit i kishte bërë Ririt.

Kjo ka bërë që artistja të bëj një përvojë dhe të jep këshilla për njerëzit që janë ndarë prej të dashurve.

“Si ia ke dalë nga ndarja jote e parë? Unë po vuaj shumë” shkruan fansja në Twitter.

Nuk ka munguar dhe përgjigja e Ririt e cila thotë “Thjesht mendo që ndarja është një dhuratë për veten tënde. Qaj nëse e ndjen por kjo gjë nuk do të zgjasë përgjithmonë. Ti do të gjesh dashurinë përsëri dhe ajo do të jetë akoma më e bukur. Momentalisht shijo atë çfarë ti je”.