Stresi është shkaktari kryesor i shumë problemeve shëndetësore, duke nisur që prej depresionit dhe deri te sëmundjet kardio-vaskulare. Stresi i ndodh të gjithë njerëzve, por në momentin që nuk e shmangni dot punën, faturat, apo jetën, e vetmja mënyrë që mbetet është menaxhimi i tij. Nëse ju nuk arrini dot të kontrolloni stresin, atëherë pasojat e tij do të shfaqen edhe në pamjen tuaj fizike, dhe kjo është një arsye më shumë për tu stresuar. Ja se çfarë i bën stresi pamjes tuaj:

1 – Ju shton qeskat poshtë syrit

2 – Ju than lëkurën, dhe kjo shkakton rrudha

3 – Ju mbush me akne

4 – Shkakton njolla në lëkurë, të cilat mund edhe të mos largohen kurrë

5 – Skuqje të syve dhe të lëkurës

6 – Rrudha në ballë apo zona të tjera delikate

7 – I bën flokët me yndyrë

8 – Përveç kësaj do të vini re edhe rënie masive të flokut

9 – Dobësim të thonjve apo njolla të bardha