Një shakaxhi i internetit, që mban një kanal në YouTube ku poston shaka të ndryshme, ka përfituar shumë nga shakaja e tij.

Në videon e publikuar në YouTube me emrin ‘Shakaja e Puthjes’, djaloshi shihet duke u shtirë se është homoseksual vetëm për t’iu treguar meshkujve se sa e lehtë është të puthësh një femër.

Ai arrin që të ndalë disa femra në rrugë dhe t’i puthë ato, duke u shtirë se është homoseksual, transmeton Gazeta Express.

A është me të vërtetë kaq e lehtë? Shikojeni videon: