Një aksident i rëndë ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Podujevë, më saktësisht në fshatin Penuh, me ç’rast vetura ka dalë nga rruga dhe është përfshirë nga flakët.

Në bazë të fotografisë shihet se vozitësi i veturës që ka përfunduar jashtë rrugës ka humbur kontrollin.